Подслушвателни устройства – основни практични въпроси

Тези малки подслушвателни устройства могат да бъдат вашите уши, където и да се намирате, заради своя голям периметър на работа, който покриват. Комплектът се състои от микрофон и приемник за разкриването на тайни разговори и интриги. Ето и няколко основни въпроса, които потребителите задават най-често във връзка с работата на комплекта.

1. Може ли да се разбере какво си говорят двама души в заведение с този вид подслушвателни устройства? – Може, но само е поставена на правилното място и ако няма прекалено много шум, защото в противен случай микрофона трябва да се сложи твърде близко, а това може да стане причина да ви разкрият.

 2. UHF канала на тази техника криптиран ли е или има възможност всеки, който желае да приеме разговора на дадената честота? – Каналът за тази техника за подслушване не е криптиран.

3. Бих желал да използвам този вид подслушвателни устройства за подслушване в дадена стая през мобилната мрежа. Мога ли да направя това? Мога ли и да го изключвам от разстояние? - Нито едно устройство за подслушване не може да бъде изключено от разстояние, но за да чувате през мобилната мрежа, ще ви трябва друг вид подслушвател – със сим карта.

 4. За колко време напълно ще се зареди батерията на микрофона? - За 3 часа.

5. На какво максимално разстояние трябва да се застане, за да се чува говора от дадено помещение кристално ясно през приемника на комплекта – 1000 метра? - При пряка видимост може да е дори повече от 1000 метра. Но в градски условия разстоянието варира и зависи от средата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар