Подслушвателно устройство с AGPS функция

Практично и удобно подслушвателно устройство, което разполага с AGPS функция, превръщаща го едновременно в подслушвател и тракер. Невероятната охранителна техника, която ще ви спести много главоболия и притеснения. Има вграден вибрационен датчик, а също така и софтуерен детектор на звук, което ще ви помогне да опазите дома или движимото си имущество от нечие злонамерено посегателство.

Може да го носите в себе си като един помощник, който освен подслушвателно устройство се трансформира и в SOS устройство. Малкият червен бутон е праграмируем SOS бутон, натискането на който предизвиква изпращане на съобщение до всеки един номер, който сте задали в паметта му. Може да вкарвате до пет номера.

Слушалките от комплекта пък го превръщат и в мобилен телефон. Когато искате да използвате устройството като тракер и необходимо да изпратите команда като SMS и ще получите на мобилния си телефон линк с точното местоположение, отбелязано в Google Maps.

Когато батерията "падне" до 10% от капацитета си ще получите SMS с предупреждение. Също така подслушвателя може да Ви информира за силата на сигнала на мобилния оператор и текущите си настройки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар