Подслушвателно устройство и мини камера – за вашето качествено разследване

Когато искаме да научим нещо важно за нас, нашият живот или пък за някой друг, ако сме толкова любопитни, можем да използваме редица шпионска техника, като подслушвателно устройство, скрити камери, микро камери, мини камери и много други. Всички те си приличат по едно нещо: правят видео запис или слушат, като не се забелязват с просто око. 

Едно подслушвателно устройство например, може да се постави във всяко едно помещение и да ви предаде всеки един разговор, който се води в това същото помещение. От вас само се иска да наберете номера на поставената сим карта в устройството, за да може да чувате през вашият телефон. И което е най-важното – докато вие слушате, от другата страна малкото подслушвателно устройство не свети, не мига, не писука, което значи, че никой няма и да забележи, че е там.

 Другото устройство, което може да ви е от голяма помощ при разследване, освен подслушвателни устройство е мини камера. Именно защото е мини, тя ще може да запише всичко, дори и най-интимните тайни на човека, който следите без дори той да знае какво се случва. А за вас остават позитивите или негативите от знаниет.

 Как да направим запис с камера? За да се стартира записа трябва да натиснете копчето за включване, като изчакате светлинния индикатор да светне в синьо, което означава, че се намира в режим на стартиране, преминаването в режим на готовност за снимане, става много бързо. За целта просто натискате бутона, който стартира или спира записа, а в това време червената лампичка започва бавно да мига. От този момент камерата вече започва да снима видео, което значи, че ще запише всяко важно за вас нещо.

 След това, когато искате да спрете записа, просто натиснете отново бутона за стартиране/спиране на записа, само веднъж и файла автоматично се записва след като е бил спрян. След като е спрян записа, червеният индикатор остава да свети продължително без да мига. Ако искате да продължите отново да записвате, отново натискате веднъж копчето за започване на запис.

Няма коментари:

Публикуване на коментар