Подслушвателни устройства през стена - чуват всичко

Подслушвателни устройства, които може да слушат през стените. Да, има такива и те са на съвсем достъпни цени. Снабдете се с едно такова и вече ще знаете какво става в съседната стая. Стига разбира се да ви влекат такива забавления.

Или ще сте наясно кой и какво говори за вас, докато вие си нямате и на идея. С този вид подслушвателни устройства, всякакви прегради падат и ще можете да чувате всичко.

С негова помощ можете да слушате, а ако разполагате с рекордер ще можете и да записвате разговорите директно през стената. Без значение дали стената е тухлена, бетонна, гипсо-картон или друга Вие ще можете кристално ясно да чувате какво се случва от другата страна.

За още по-голямо качество на звука разполагате и със специални слушалки, които гарантират, че всичко от казаното от другата страна ще бъде разбрано. Устройството разполага с литиево-йонна батерия, която позволява над 50 часа работа с едно зареждане. Има четири нива на чувствителност и потенциометър за регулиране на звука. Всички аксесоари на подслушвателя са подредени в удобно метално куфарче.

Няма коментари:

Публикуване на коментар