Необходимостта от шпионаж

Сигурно, ако помислите за шпионска техника, това, за което се сещате са за   малки технологични нещица на Джеймс Бонд, с чиято помощ могат да се следят всякакви държавници. Така е. Има множество аксесоари, с помощта на които имате възможност да подслушвате когото поискате  той да подозира или пък да го запишете на видео. Отново без да подозира. Всичко шпионирането може да се практикува не, за да запишете огромна политическа война, застрашаваща живота и планетата  , а просто понеже може да сте заподозрели, че съпругът нещо ви лъже с плитки обяснения от сорта на, че е бил на вечерно събраниe в работата, или е имало голямо движение на коли. Тогава всичко, което трябва да направите е купувате една джаджа  и разкривате виновника.


А и можете да си сложите скрити видеокамери за охрана и видеонаблюдение на дома или на децата докато са с бавачка.


Също важно предимство на този сорт шпионска технология, е че имате възможност да наблюдавате какво става у дома, докато например сте на работа



Това показва, че понякога шпионското оборудване е нужна и може да потрябва дори и на обикновения потребител, чийто живот е не по-лесен от живота на Джеймс Бонд.

Няма коментари:

Публикуване на коментар