Няколко основни въпроси относно подслушвателни устройства с гласова активация

Различните видове подслушвателни устройства, особено с гласова активация са много удобни, защото няма нужда да включвате и изключвате ръчно устройството. Веднъж щом засече нечий глас или друг какъвто и да е шум, надвишаващ 60dB, той се включва сам и започва да записва.
Ето и няколко основни въпроса, които може да са ви от полза преди да се снабдите с такъв вид устройство.

1.    Защо, въпреки че устройството е зареждано напълно, докато зелената лампичка угасне, не издържа да работи дори и 24 часа? – В този случай е необходимо да оставите устройството да се зарежда около 4-5 часа, без да се съобразявате със зеления диод. Направете пет цикъла на зареждане и зареждане, за да достигнете максималния капацитет на батерията.

2. Ако оставя този вид подслушвателни устройства включени постоянно в зарядното, значи ли това, че могат да се ползват безкрайно дълго? - Безкрайно дълго - не, но означава, че може да се ползва дълго време, без да се притеснявате, че батерията ще свърши.

3.    Защо като набера номера на сим картата, която е поставена в устройството, започва да работи, но не и на режим В? Гласовата активация е включена и въпреки, че се говори досами устройството, то не реагира. - За да работи гласовата активация изпратете най-напред SMS с номера на телефона, на който да звъни, т.е. :

GDM088*******

След това превключете в режим B и когато има звук около подслушвателя той ще набере зададения номер.

4. Има ли възможност този вид подслушвателни устройства да се зареждат от запалката на автомобила, има ли такъв кабел в комплекта? -  Няма включено в комплекта и не продаваме такова, но няма проблем да го захраните с 5 V от акумулатора на автомобила.

5.    Какво би се случило, ако устройството се намира до работещ телевизор в режим на гласова активация? – Батерията ще се изтощи прекалено бързо, тъй като устройството непрекъснато ще набира зададения му номер.

6. Трябва ли подслушвателното устройство заедно със сим картата да се намира на мястото на подслушване? – Да, иначе няма да има никакъв ефект от устройството за подслушване.

7.    Може ли това устройство да подслушва gsm? – Точно това не е от този вид подслушватели.

Няма коментари:

Публикуване на коментар