Скрита камера във водоустойчив HD часовник и подслушвателно устройство


За да направите пълно разследване и проучване на някои хора или пък един човек, може да не се наложи да провеждате разговори, а просто да се снабдите с малко техника и да се направите на шпионин. Например може да си вземете една скрита камера в съвсем обикновен часовник и едно подслушвателно устройство. Така ще може да направите и видео, и да запишете разговор или пък да го чуете в реално време.

Тъй като часовника няма детектор за движение, ще трябва да го оставите да си снима постоянно или пък да се снабдите с такъв, който засича движение и тогава прави видео клип.

Има и различни видове подслушвателно устройство, което може да ви даде качествен звук в реално време, което пък да ви дава възможност да научите и най-големите тайни на някой, който отдавна ви дразни или просто се опитва да се крие от вас.

Ако си имате работа с темерутест партньор, който нищо не казва, едно такова устройство е точно идеалното средство за вас, за да разберете какво става. И после да действате според ситуацията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар