Подслушвателни устройства за дома - цифров рекордер

Има различни видове подслушвателни устройства, които може да използвате в процеса на вашите разследвания или просто като предпазна мярка в дома. И това не е задължително знак, че правите нещо нередно. Все пак може да бъде използвано и като телефонен секретар.

Възможностите на този вид например, който може да подслушва разговорите от стационарен телефон, са много и разнообразни. Освен това се монтира лесно, записва на карта-памет и няма нужда да сте дипломиран инженер, за да работите с него.

Просто монтирате на телефонната линия и вече имате възможност да записвате всеки един разговор от телефона. Ако не желаете всички разговори да бъдат записвани, можете да превключите устройството на ръчен режим и да записвате само интересуващите Ви, като стартирате и спирате записа ръчно.

Рекордерът е снабден с дисплей, за да можете лесно да се ориентирате за текущия режим на работа. Записите се съхраняват в папки, като за всеки ден, устройството създава нова папка.

На 1GB можете да съхраните около 35 часа аудио в MP3 формат. Можете да ги възпроизведете директно от рекордера или да ги прехвърлите от SD картата (няма включена в комплекта карта) на компютъра си. Устройството има и аудио изход през който да прослушвате разговорите със слушалки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар