GSM подслушвателни устройства с AGPS функция

Практично и многофункционално устройство, което комбинира в себе си няколко функции, изпълняващо множество полезни свойства. Освен като едно от многото качествени подслушвателни устройства, то е и тракер.

Притежава вибрационен датчик и гласова активация, които го превръщат в надеждна охранителна система на Вашия дом, автомобил и имущество.

Освен това устройството може да е много полезно, когато някой член на вашето семейство или близък има нужда от помощ. Тогава е необходимо само да се натисне SOS бутона, който е програмиран да се свърже с предварително зададен телефонен номер от собственика, за да позвъни на него. Така ще знаете кой и къде се намира и има ли нужда от помощ.

Със слушалките от комплекта можете да го ползвате като мобилен телефон. Когато искате да използвате устройството като тракер и необходимо да изпратите команда като SMS и ще получите на мобилния си телефон линк с точното местоположение, отбелязано в Google Maps. Когато батерията "падне" до 10% от капацитета си ще получите SMS с предупреждение. Също така подслушвателя може да Ви информира за силата на сигнала на мобилния оператор и текущите си настройки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар